Business numerologi

Business numerologi er et felt i rivende udvikling – men hvordan kan forretningslivet hænge sammen med numerologien? Det kan den fordi numerologi spiller ind alle de steder, hvor der indgår navne og tal (og hvor gør der ikke det?!). Virksomhedens hjemmeside, telefonnummer, bopæl, navn, produkternes navne og hvilke datoer, de bliver lanceret på. Numerologi kan tages i brug på alle niveauer. Udover virksomheden kan gavne af numerologisk planlægning og strategiske valg, kan medarbejderne ligeledes have gavn af en forståelse af hinanden.

Alle sessioner foregår online via zoom.

 

Prisoversigt

CV session – 770 DKK ex. moms

CV sessionen er skabt med udgangspunkt i at give dig et indblik i, hvilke egenskaber du har, der gør dig helt unik. Sessionen er tilrettelagt således, at du får en række buzzwords, du kan benytte i dit CV samt ansøgninger. Vi kigger udelukkende på din fødselsdag og ikke på, hvad dine navne giver – det er derfor ikke en fuld personlig tolkning men et udpluk til dig, der vil have pustet nyt liv i dit CV.

30 min. 

Business session – 2.300 DKK ex. moms

Ved denne session gennemgår jeg, hvilke energier der er i din virksomheds navn og registreringsdato. Rammer du det segment af kunder, som du ønsker? Udstråler din virksomhed netop dét, du ønsker?

45 min. 

Nyt produktnavn – 1.300 DKK ex. moms

Igennem samtale finder vi et navn til dit produkt, der understøtter det, du sælger, samtidig med at vi lader produktet udstråle den energi, du ønsker, det skal tiltrække kunder med.

Business numerologi

Nyt business setup – 3.200 DKK ex. moms

I fællesskab finder vi et setup, der har den energi, du ønsker din virksomhed skal have. Du vil modtage en række lister over navne/ord på dit ønskede sprog (Spansk, italiensk, dansk, engelsk), som du kan sammensætte virksomhedens navn ud fra. Du kan også overlade det til mig, så jeg finder et så optimalt navn, som muligt.

Find den perfekte dato – 370 DKK ex. moms

For dig der ønsker en perfekt dato til dit event. Hvornår skal du oprette din virksomhed? Skal du lancere et vigtigt produkt? Skal du holde en workshop for din virksomhed, hvor der er energi af lederskab og åbenhed? Du indsender dit event til mig, og jeg vil sende dig mulige datoer i nærværende plus kommende år.

 

Der tilbydes 10% i studierabat i forbindelse med personlige tolkningssessioner ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Etnologi & business numerologi

Da jeg (udover numerolog) er uddannet etnolog, har jeg en unik kombination for at analysere menneskers hverdag og deres interaktion med hinanden. Det er en oplagt faglig kombination, hvis du eksempelvis skal sammensætte et team med unikke kompetencer, eller hvis du ønsker at ansætte det helt rigtige menneske til en given stilling. Her kan numerologiens unikke værktøjskasse være brugbar, ikke blot i virksomhedens virke, men i samspil med etnologiens dybdegående kulturanalyse, kan jeg give dig en unik indsigt i et aspekt af din virksomhed. Ved kombinationen af etnologi og numerologi får du en holistisk kulturanalyse, der kan afdække større eller mindre udfordringer i virksomheden. Hvis du er interesseret i en etnologisk/numerologisk holistisk analyse i din virksomhed, så kan du kontakte mig på mail for at høre nærmere.

Nysgerrig på personlig numerologi?

Kan forretningslivet hænge sammen med numerologi? Ja – mere end man lige skulle tro! Numerologien spiller ind alle de steder, hvor der indgår navne og tal. Klik videre til mine business sessioner herunder.

Nicolas, Business session

“Da jeg stod foran at skulle starte min egen virksomhed besluttet jeg mig for at tage en lidt anderledes tilgang i forhold til at finde et navn – jeg tog en business-session med Laura for at finde frem til det rigtige navn. Men jeg fik meget mere ud af det end “bare” et navn. Hun guidede mig igennem alt. Lige fra ideel startdato til brancher til sammensætning af navnet for at opnå mine mål. Jeg vil 100% anbefale alle der skal starte virksomhed til at tage en session med Laura først!”.” 

Læs flere anmeldelser her 

Vil du se mere?

Numerologi
Coaching

Her holder jeg til

København NV

Følg mig her

Send mig en besked

Samtykke