Laura Aurora

Den korte historie

Mit navn er Laura Aurora, og jeg er kvinden bag det alt det, du ser her. Jeg er selvstændig powercoach, en titel jeg selv har valgt, da jeg føler, den indeholder det, der er essens af mit arbejde og min livsmission – at støtte kvinder i at tage poweren hjem, så de kan leve deres drømmeliv.

6 uddannelser og et utal af jobs i forskellige brancher tog det mig at finde frem til det, der egentlig er min livsmission. Og nu hjælper jeg kvinder med at gøre det meget hurtigere.

 

Jeg slår et slag for, vi alle skal slå op med Janteloven, ”man bør” og slippe begrænsende tanker og overbevisninger. Min superpower er at vende frygt til power, så du kan leve det liv, du inderst inde drømmer om – også selvom du måske ikke kan mærke, hvad det er for dig.

 

Nedenfor kan du læse hele den lange historie om, hvem jeg er, og hvordan jeg er kommet hertil, hvor jeg er i dag.

Laura Aurora Loop

Jeg slår et slag for, du kan designe dit liv ud fra dine drømme!

Du er klar på at nørde i dybden med min historie? Mega fedt! Let’s go!

 

I disse selvbiografiske skrifter, er det jo blevet standard at starte med at remse sit CV op. Hvilket jo også er et let sted at starte, men det venter vi nu lige lidt med.

Først vil jeg fortælle dig, at jeg er bosat i København – født og opvokset – og jeg elsker at bo i byen. Jeg har boet en del forskellige stedet i mit liv efterhånden. 21 flytninger er jeg nået til, og de er både indenrigs og udenlands. Jeg har været bosat i Spanien og Australien, og rejst i hele verden hele mit liv. Indtil Covid-19 kom og pausede mit rejseri, var jeg gerne udenlands 8-12 gange årligt.

 

Nu ved du lidt om mig, men ikke helt nok til, vi går i CV-mode. Du får lige 10 gode funfacts om mig:

  • Jeg elsker alle hunde. Faktisk næsten alle dyr. Undtagen heste, dem er jeg bange for (har I set hvor store de her i virkeligheden?! Men de er flotte på film!)
  • Min yndlingssnack er bland-selv-slik, alt det rigtig sure!
  • Jeg dyrker yoga hver dag
  • Drikker mere te end vand
  • Jeg er typen, der lytter til en ny yndlingssang på repeat i dagevis
  • Jeg går inden steder uden min journal
  • Elsker koriander – men hader løg
  • Jeg er den største historienørd, og det meste TV/podcast jeg æder råt er historiske
  • Min mor bor i Sverige med sin mand, min far bor i Frankrig med sin kone og min yngste bror – imens min ældste bror og jeg bor her i København
  • Min yndlingsfarve er grøn

Den lange historie

Okay… Er du klar?

Så går vi på CV-delen nu! Jeg føler nemlig, vi er ved at kende hinanden ret godt efterhånden. Jeg har mildest talt mange uddannelser med mig i bagagen. Så lad os få det på bordet: bachelor i etnologi, kandidatgrad i etnologi (speciale i arbejdspraksis i sundhedsvæsnet), yogalærer (hatha og yin yoga), numerolog (kaldæisk), coach og er i skrivende stund studerende på sexolog- og parterapi grunduddannelsen. Og så er jeg tidligere elite-klatre og har været klatretræner i mange år.

 

Det er lidt en blandet landhandel, jeg har skabt i dette liv. Men det er netop dét, der gør, jeg kan lave det arbejde, jeg gør i dag. Til dagligt hjælper jeg kvinder med at finde deres højeste potentiale – det betyder helt konkret, at vi sammen finder frem til, hvad der gør dem aller mest lykkelige og undersøger, hvordan de kan leve deres drømmeliv – helt fri fra begrænsende overbevisninger, “man burde” og andre irriterende benspænd, vi samler op igennem vores liv.

 

Mind, body & spirit 

I mit forløb Higher Shine blander jeg alle mine uddannelser og har på den måde skabt et forløb, der er helt unikt, det er det eneste af sin slags i hele verden. I forløbet blander jeg numerologi, yoga, coaching og journaling. Journaling værende intentionel notesskrivningspraksis, lidt ligesom dagbog med formålet at blive klogere på sig selv.

 

Forløbet er skabt ud fra de værktøjer og teknikker, der har hjulpet mig med at gå fra at være en hverdagszombie med leverpostejsfølelser til i dag at være en powerkvinde, der føler hele spektrummet af følelser – både de mørke og de lyse, fordi det gør nu altså livet mere værd, at du kan mærke, du er i livet med alt, det indebærer. Derfor er jeg så passioneret for at hjælpe kvinder med at designe deres liv, som de drømmer om – fordi jeg selv har siddet fast i et liv, der ikke gjorde mig glad.

Min passion & power kommer fra:

Min passion for at vende frygt til power kommer ikke ud af den blå luft. Passionen er skabt, fordi jeg selv har gået vejen. Jeg har selv vendt min frygt til min power og i dag lever jeg af min drøm. Jeg havde faktisk ikke selv troet, jeg kunne netop det, da jeg tilbage i 2016 lå krøllet sammen i en sofa handlingslammet af angst.

 

Helt ærligt, ikke? Så hader jeg at dele den del af min historie. Fordi jeg er både flov over, hvor handlingslammet jeg har været, flov over det tog mig så mange år at vende det om, flov over en powerkvinde som mig “endte” sammekrøllet i angst. Jeg havde faktisk en indre fortælling om, at det bare var et mørkt kapitel, som jeg kunne gemme væk under tæppet, fordi jeg ikke ville kendes ved det. Og tænk hvad andre ville tænke, når de hører det? Når de hører, powerkvinden Laura har haft angst? Fordi den tanke var/er så skræmmende, holdte jeg min angst for mig selv. Nogle få ved, jeg har haft et angstanfald, men ikke mange ved, angsten var en følgesvend i en længere periode.

Poweren i én beslutning

Så hvad gjorde jeg for at slippe angsten? Det korte svar er: Jeg besluttede mig for, den ikke måtte være en determinerende faktor i mit liv.

Det lange svar er:  Jeg brød med min daværende kæreste og flyttede hjem i min mormors kælder. Det var første gang i mange mange år, jeg kunne mærke, jeg tog min power hjem til mig selv. Det var hamrende skræmmende, powerfuldt – og totalt uden for min komfortzone. Den følelse kender du måske?

Efter en periode i mormors kælder, blev jeg fyldt op med god mad og kærlighed i rigelige mængder – præcis det, jeg ikke vidste, jeg havde brug for. Da flyttede jeg ind til min veninde i København K, og jeg fik en hems til værelse. Den flytning blev virkelig mit startskud på et liv, hvor jeg var hovedpersonen, min lykke var første prioritet. Og min veninde var min største cheerleader. Min lille hems blev mit helle i verden, og jeg boede der, indtil lykke igen tilsmilte mig, og jeg fandt en andelslejlighed i Københavns Nordvestkvarter. Mit første hjem, hvor jeg ikke skulle flytte fra. I denne flytning slap jeg så meget frygt. Frygten for ikke at have mit eget sted, havde fyldt mere end jeg havde anerkendt i årene der ledte op til mit lejlighedskøb.

Fra min nye – og nuværende – base gav jeg mig selv plads til at følge min passion. Jeg startede på mit numerologistudie, samtidig med jeg skrev speciale i etnologi (kan ikke anbefales at gøres samtidig!).

Springet fra forsker til selvstændig

”Hvad skete der så efter, du var færdiguddannet Laura?” tænker du måske? Eller, jeg aner ikke, hvad du tænker, men nu er du med så langt – så lad os tage sidste del af min historie med også. Nu er vi så godt i gang! 

 

Jeg kom direkte i job i april 2018, før jeg overhovedet var færdig med specialet. Hvilket er ret spektakulært som etnolog (læs: humanist). Forskningsverden ventede – eller fortsatte, da jeg havde brugt mine år på kandidatstudiet på at arbejde med humanistisk sundhedsforskning. Jeg fik en fuldtidsstilling og var straks i gang, og jeg var ovenud lykkelig og excited! Selvom numerologien egentlig trak lidt mere end forskningsartikler, fondsansøgninger og symposier.

 

Lige så stillede blev min begejstring for arbejdet erstattet med en tristhed over trivialiteten i et fuldtidsjob, og jeg mærkede, jeg følte mig fastlåst. At jeg stod stille. At jeg ikke havde kontrol over mit eget liv. At jeg var i hamsterhjulet. Og det var selvom mine kollegaer var fantastiske og det, vi forskede i var sindsygt spændende!

 

Efter et år udløb min kontrakt, og den blev heldigvis ikke forlænget. (Tak univers!) Begyndelsesvis var jeg i vildrede, fordi jeg ikke vidste, hvor jeg så skulle få mine penge fra. Jeg søgte kun ét job inden, min kontrakt udløb. Og jeg sagde til universet, ”hvis jeg ikke får det her job, så er det fordi, jeg skal til Indien og uddanne mig yogalærer”. Jeg fik ikke jobbet. Så jeg tog til Indien.

Hele maj 2019 brugte jeg med min yogamåtte i magiske Rishikesh, og da jeg kom hjem til København igen, begyndte jeg straks at undervise. Og det gik legende let at finde de helt rette steder at undervise. Steder hvor jeg følte, jeg hørte til.

Fuck it – all in!

Hjemme fra Indien begyndte jobjagten og livet på dagpenge. Dagpengene er jeg evigt taknemlig for, da de blev min økonomiske sikkerhedsbase i opbygningen af min virksomhed. I sommeren 2019 begyndte jeg nemlig for alvor at flirte med tanken om at gå selvstændigt og være min egen chef. Friheden tiltalte mig. Meget. Og i oktober 2019 tænkte jeg ”fuck it – jeg prøver sguda bare!”. I november 2019 oprettede jeg min instagram lauraaurora.dk, det er måske derigennem, du har fundet mig?

 

I efteråret 2019 valgte jeg at gå selvstændig med min virksomhed, og på daværende tidspunkt havde jeg den begrænsende overbevisning, at jeg skulle havde et papir på, jeg var coach, før jeg kunne coache. Af den årsag begyndte jeg på coachuddannelsen. Denne uddannelse har været et fantastisk supplement til min intuitive coaching stil, da coachingen netop tager udgangspunkt i den frygt, vi alle har liggende i os.

Alt dette gjorde jeg på supplerende dagpenge.

Og i marts 2020 gik det løs.

Fuldtidsselvstændig.

 

Siden er min virksomhed ekspanderet med en fart, jeg knap nok kan forstå. Og det aller fedeste ved det er, at jeg får lov til at hjælpe powerkvinde med netop at finde frem til det, de drømmer om. Jo flere penge jeg tjener, jo flere kvinder har jeg hjulpet. Er det ikke magisk?

 

Nu har du lært min historie at kende – og i alle detaljerne endda. Det rør mig dybt, at du stadig læser med, tak.

 

 

Xxxx

Laura Aurora

 

De eneste grænser for, hvad du kan, er dem, du sætter for dig selv.

Vil du se mere?

Her holder jeg til

København NV

Følg mig her

Send mig en besked

Nyt felt