Higher Shine

– dit næste niveau venter

Higher Shine er et forløb, der er designet til at hjælpe dig med at tage poweren hjem.

12 uger, 12 live-undervisninger i lukket facebook gruppe med 12 emner, der er nøje udvalgt efter mine mere end 250 timers 1:1-coaching med powerkvinder.

Undervisningen er designet til, at du kan bruge det lige så snart, undervisningen er slut. Hver undervisning kommer med øvelser, så du kan integrere det, du har lært med det samme. Derudover er der journaling spørgsmål til hver eneste undervisning, så du har mulighed for at dykke endnu dybere.

Higher Shine er som en uddannelse i at

Vi kigger på mørket, vender din frygt til power, så du kan være fuldstændig den, du er og dele dit shine med verden!

Og det bedste af det hele? Du skal ikke gå gennem din kæmpe transformation alene, du har kvinder med, der hepper på dig, der støtter dig, der griber dig. Der holder dig. Ligesom du holder dem.

Et bærende element i Higher Shine er nemlig det fællesskab, der skabes i mellem jer powerkvinder. I har nemlig det til fælles, at I alle ønsker at være mere jer, uden undskyldning, og at I er klar til at være hovedpersonen i jeres liv.

Og naturligvis har du mulighed for at tage et ekstra niveau Higher Shine, hvis du er klar til at gå all-in.
Så er en af de 5 VIP pladser måske til dig?

Kender du det?

⤐ Du kan mærke, du er ude på noget, men du ved ikke hvad?

⤐ Du er i tvivl om, dit arbejdsliv egentlig giver mening for dig ift. dine drømme?

⤐ Du vil gerne udvikle dig personligt og spirituelt, men ved ikke rigtig hvad næste skridt er?

⤐ Du kan mærke, der er mere til livet end det her, men hvordan finder du ud af det?

⤐ Du ved du skal noget mere, og du er træt af at nøjes og gøre det, “du bør”.

⤐ Du er klar til at se din frygt øjnene, så den ikke længere kan styre dig.

⤐ Du er kvinde og vil gerne udvide dit netværk med flere powerkvinder

⤐ Du er klar til næste kapitel af dit liv, hvor du ikke vil lade dig nøjes, du vil ikke passe ind i kasser, der er sat af andre. Du vil sige din mening, have modet til at være dig og modet til at gå efter dine drømme.

⤐ Du er klar til at tage action.

Hvis du kan nikke genkendende til det, der står ovenfor, så er Higher Shine designet til netop dig.

Hvis du gerne vil identificere dig som en kvinde, der har selvværdet i orden, er en powerkvinde, sætter sine grænser med selvtillid, stoler på universet, lever sine drømme, står stærkt i sig selv, tør claime alle sider af hendes personlighed

– så er Higher Shine for dig.

HVEM ER JEG TIL AT LÆRE DIG ALT DETTE?

Og jeg kan hjælpe dig med at finde din indre power. Det er faktisk det, jeg er specialist i. At hjælpe kvinder med at finde deres indre power frem, så de kan leve livet efter deres drømme.

Dét ved jeg, jeg kan hjælpe dig med, fordi jeg selv har gået vejen.
For bare 5 år siden lå jeg krøllet sammen på en sofa. I en lejlighed jeg ikke følte mig hjemme i, i et parforhold der ikke tjente mig, med et job der ikke gav mening, og et studie der var uoverskueligt at færdiggøre. Jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle komme ud af min zombie-netflix-tilstand. Men jeg vidste, at livet havde mere i sig.

Mit liv skulle være mere end: stå op – job/studie – hjem – netflix – aftensmad – netflix – sove. Jeg skulle noget mere. Men jeg vidste simpelthen ikke, hvordan jeg skulle bryde ud af min handlingslammede tilstand og finde tilbage til min livsglæde, som jeg et eller andet sted havde tabt på vejen. Og jeg husker tydeligt, hvor ondt det gjorde i min sjæl at ligge krøllet sammen som en hverdagszombie.

Jeg tog en beslutning om, det ikke skulle være mit liv længere. Jeg tog min power hjem.

Det tog mig utroligt nok 26 år, før jeg valgte at sætte mig selv i fokus for mit eget liv. Siden har jeg færdiggjort studiet, haft og opsagt et voksenjob, og på mindre end et år har jeg skabt en business, der er designet ud fra det, jeg drømmer om: frihed, kærlighed og ærlighed.

I dag lever jeg af at hjælpe kvinder med at finde deres højeste potentiale, deres indre powerwoman, så de kan leve deres drømmeliv. Og det kan jeg kun hjælpe med, fordi jeg selv har gået vejen.

“Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv”

Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv, at vælge mig selv til igennem Higher Shine og VIP forløb.

Jeg har fået en masse redskaber til at følge min egen intuition i livet, mærke mine behov og huske at sætte mig selv først. Laura har en ufattelig evne til at få mig til at føle mig som den bedste udgave af mig selv.

Jeg har rykket mig ubeskrivelig meget på meget få uger – dette er jeg Laura dybt taknemmelig for.

Det bedste ved det hele er, at det er et samarbejde man har. Det er noget vi gør sammen, hvor vi sammen fejrer og sammen kommer med idéer til muligheder og nye veje. 

– Rita

“Jeg TØR dedikere mig 100% til MIN drøm!”

Det er så vildt hvor meget, der er sket indeni min sjæl fra vi begyndte til nu, den udvikling er mindblowing!

Jeg er så taknemlig for alt, du har gjort for mig, du har skubbet mig på den mest kærlige og powerfulde måde hen til det punkt, hvor jeg TØR dedikere mig 100% til MIN drøm!

Du har hjulpet med fylde min rygsæk med guld, og hele min sjæl med tillid til MIG! Du har skabt magi, og jeg er dig evigt taknemlig!
Jeg er så glad for min sjæl fandt dig, for du har rykket mig såå fuldstændig vanvittigt meget! Jeg klar til next level, det er du en del af! Af hjertet tak for alt, og du når at give mig meget mere endnu.

 – Katrine

"Du har lært mig at tage min power hjem, sætte mine grænser og finde tilbage til at drømme stort.”

Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og verden omkring mig. 

Jeg har fået langt mere ud af dit forløb end jeg havde turde håbe på, da jeg meldte mig til. Dit positive væsen, powerfulde energi og støttende tilgang til min udvikling, har gjort jeg har følt mig tryg i hele forløbet. 

Derudover skal du have en kæmpe tak for at have bragt så mange powerkvinder ind i mit liv gennem vores hold, det har gjort en kæmpe forskel.

 – Nadia

"Der er ingen som Laura."

Hos Laura er jeg blevet set og hørt. Laura bringer sig selv og egne erfaringer om “alt det man ikke snakker” om i spil. Jeg har fra første VIP-session følte mig tryg, selvom det var meget grænseoverskridende for mig at åbne op og bede om hjælp. Hun har forstået min skam, sårbarhed og sensitive psyke.

Jeg har fået værktøjer til at opdage mig selv og mine mønstre. Vigtigst af alt har jeg fået en styrket tro på mig selv og værdi.

Hun har tændt mit drive og gå på mod – så jeg ikke længere føler at jeg skal undertrykke mig selv for at passe ind.

– Nico

MODULER

Måned 1: Selvet og sjælen

Modul 1: De numerologiske grundvibrationer

Modul 2: Forstå og føl dine følelser

Modul 3: Kroppen i personlig udvikling

Modul 4: Next level self

Måned 2: Frygt til power

Modul 5: Egoet og komfortzonen

Modul 6: Fra frygt til power

Modul 7: Mønstre og vaner

Modul 8: Selvværd og selvtillid

Måned 3: Business

Modul 9: Magnetisk marketing

Modul 10: Manifestation

Modul 11: Pengemindset

Modul 12: Business numerologi

PRAKTISK

⤐ Higher Shine sker online i en facebook gruppe og undervisningen foregår live via zoom. Replay er naturligvis tilgængeligt.

⤐ Der er undervisning en gang om ugen i hverdagen 19-20. Efter undervisningen bliver workbook lagt op.

⤐ Facebook gruppen indrettes, så det er let at finde de 12 moduler samt materialet hertil. Til undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Derudover er der en månedlig Q&A, der foregår en weekend formiddag.

⤐ I gruppen kan du møde de andre seje powerkvinder, dele dine ups & downs, søge råd og dele ud af dine erfaringer. Gruppen bliver det sikreste og mest powerfyldte hjørne af internettet, du nogensinde vil møde.

⤐ Alt undervisning vil være tilgængeligt to måneder efter endt forløb, så du har mulighed for at gense modulerne så meget, du vil.

⤐ Når du har tilmeldt dig, modtager du et link med alt det praktiske i.

Pris: 11.111kr inkl. moms, ratebetaling er muligt.

>> VIP pladserne <<

koster 27.000kr inkl. moms, og ratebetaling er også muligt her.

Næste forløb starter 23. november 2021.