Forløb

At finde den rette coach for dig er vigtigt. Det er vigtigt fordi, kemien mellem dig og din coach er altafgørende for, hvordan oplevelsen bliver for dig. Derudover skal du huske at vælge en coach, der har opnået det, du selv drømmer om! Så du ved han/hun kan støtte dig på vej til det samme!

Dernæst skal du vælge, hvad din coach skal støtte dig med? Er det en specifik problemstilling, du gerne vil dykke ned i? Eller er det generelt i alle aspekter af dit liv, at du ønsker at level up?

For at gøre det mere overskueligt, har jeg her på siden samlet mine forskellige forløb, så du kan læse om, hvad det er, de kan!

Har du spørgsmål til forløbene, så fang mig endelig på mail eller via mine DMs på instagram!

xxx Laura

Vil du være blandt de første til at høre, hver gang der sker noget nyt i mit power-univers? Meld dig til PowerMail og få powerfulde mails direkte i din indbakke! Her er information om nye forløb, når nye podcast episoder dropper og meget mere guf, der kun er tilgængeligt for jer, der er på listen⚡️

Higher Shine

Higher Shine er mit signaturforløb – det er den helt store transformation!
Kort fortalt er Higher Shine et forløb, der støtter dig i alle aspekter af dit liv for, så DU kan lede det liv fra dit hjerte og gå all-in på dine drømme.
Forløbet lærer dig at lytte til din sjæl i stedet for dit ego, at mærke hvad du faktisk drømmer om her i livet, åbne din spiritualitet, forstå hvad der er ego-snak, og hvad der er essens-snak, og hvordan du kan komme udover din frygt og hoppe ud af din komfortzone!
Forløbet varer 3 måneder og foregår i en gruppe med mulighed for at tilkøbe 1:1 sessioner ved siden af.

Da Higher Shine er mit helt store forløb, har det naturligvis også sin helt egen side, hvor du kan læse meget mere!

Selvstændig Coach-pakken

Drømmer du om at gå selvstændig som coach eller mentor? I got you! På rekord tid har jeg etableret en online coaching virksomhed, der første år havde en omsætning på mere end en halv million kroner. Nu, 1,5 år inden i mit liv som selvstændig mærker jeg et kald til at støtte dig i netop det samme!

Selvstændig Coach Pakken består af tre forløb, der også kan købes hver for sig eller købes sammen med en særlig rabat + lækre bonusser!

 

Forløbene som Selvstændig Coach pakke indeholder er:

Lev fra din sjæl – via instagram, et forløb der handler om marketing og salg via instagram.

Selvstændig Coach, et forløb der handler om alt, du skal vide for at starte din online coaching business.

Slip din pengefrygt, et forløb der handler om at skifte dine begrænsende pengeoverbevisninger ud med powerfulde overbevisninger, så du kan opleve, at dine penge arbejder MED dig og ikke MOD dig.

Læs alt om Selvstændig Coach Pakken her! 

Tips til hvordan vælger du den coach/mentor, der er den rette for dig?


^det spørgsmål får jeg ofte, både på instagram men også blandt mine veninder og venner, der søger en coach. Så dét vil jeg gerne lige svare på, hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger den rette for dig.

Når du vælger en coach, så vælg en:

🔥Der aktiverer dig! En der virkelig taler ind i din sjæl, hvor du mærker hendes ord aktivere noget i dig.

💥 Der får dig lyst til at være den bedste version af dig. Du behøver ikke lytte til “den bedste”, lyt til den, der får det bedste frem i dig!

⚡️ Hvis du vælger en mentor/coach ud fra, hvad de har og ikke hvem, de er, så vil du altid føle en mangel i din connection til hende. Vælg ud fra hende.

🚀 Vælg en, du gerne vil være på samme vibration med, så du kan kalibrere. At kalibrere betyder, du hurtigt kan komme op på deres vibrationsfrekvens, fordi du er omkring dem.

💚 Vælg altid med hjertet. Lad ikke nogen coach overtale dig til et forløb. Dit hjerte ved bedst.

🔦 Undersøg, hvem der har støttet deres klienter resultater inden for det, du ønsker støtte og vejledning til.

💰Vær ikke bange for at investere i dig selv!! Selvom du ikke modtager en materiel genstand i bytte for dine penge, så lover jeg, de kunne ikke være givet bedre ud!

Jeg håber, denne lille guide kan hjælpe dig til at vælge den coach/mentor, der er heldig nok til at få æren af at støtte dig på din rejse 💚🌻

xx L