Next Level You

Tænk, hvor vildt et liv du kan skabe, hvis du dedikerede dig 100% de næste 6 måneder?

Mit navn er Laura Aurora. Min største mission og passion er, at du skal leve et liv, vildere end dine drømme Jeg hjælper dig med at konkretisere dine drømme, lave en actionplan for at føre dem ud i livet – og sammen aktiverer vi din indre power, så din frygt ikke længere spænder ben for dig!

 

Spørgsmålet er: Er du klar?

Den eneste der determinerer, hvad der er muligt for dig, det er dig selv!

– Laura Aurora

Konkretiser dine drømme

Bliv fuldstændig klar på: hvordan ser dit drømmeliv ud for dig? Både arbejdsmæssigt og privat. Vi bliver helt konkrete, så du kan se dine drømme så tydeligt, som var det et minde fra fremtiden!

Actionplan mod drømmen!

Sammen skaber vi en helt konkret, jordnær og overskuelig actionplan, der viser vejen til dine drømme! Spækket med værktøjer til at overkomme forhindringerne på din vej!

Aktiver din indre power

Vi arbejder sammen for at tænde den ild, du har inden i dig. Vi aktiverer din power, forhøjere dit selvværd og styrker din tillid til dig selv! 

Hvem ville du være, hvis du gik all in på at leve efter din sjæl?

Hvem ville du være, hvis ingen af dine begrænsende overbevisninger havde hold i dig?

Hvem ville du være, hvis din frygt ikke styrede dine tanker og handlinger?

Hvem ville du være, hvis du ikke sad fast i en gammel historie om, hvem “du bør” være?

 

Hvem ville du være, hvis alle dine drømme gik i opfyldelse?

Jeg er Power Coach, eller måske nærmere en aktivator for den power, der er i de mennesker, jeg omgiver mig med. Jeg lever og ånder for, vi alle skal leve ud fra vores hjerte, vores sjæl – og at vi skal lære at stå i vores fulde power, hvad end livet smider vores vej.

Igennem mit liv har jeg oplevet store omvæltninger, en god omgang mørke og et utal af store udfordringer. Alt sammen noget, der i dag gør, jeg kan hjælpe mine klienter med at navigere igennem livets lys og mørke ud fra deres personlige power og imod deres drømme.

Jeg tror på, at dine drømme er placeret i dig, i din sjæl, fordi du ved at udleve dine drømme kan gøre verden til et bedre sted for dig, for mig – og for os alle sammen. Der er intet, du ikke kan klare. Og det er min fornemmeste opgave, at få dig til at mærke det helt ind i dine knogler.

I et 1:1 forløb med mig vil du mærke en transformation af hvem, du er. Fordi jeg er ikke en coach, der ‘bare’ hjælper med et område af dit liv. Jeg hjælper dig med at tage poweren hjem i alle aspekter af dit liv, så hele dit liv, bliver skabt ud fra dine drømme. Ikke blot dit arbejdsliv.

I forfatningen af denne side var mit mål at besvare et spørgsmål: Hvordan forklarer jeg, hvilken magi jeg skaber for mine klienter?

Det er svært at sige. Og jeg føler faktisk ikke at tekst på en hjemmeside kan give bare en brøkdel af indblik i, hvor meget der egentlig sker, når vi sammen går all in på at skabe dine drømme. Derfor vil jeg ikke prøve at forklare det, men lade mine klienter tale for mig.

 

xx Laura

Praktisk

 24 x 1:1 sessioner i 24 uger i træk

Sessionerne ligger på samme tid hver uge, og de foregår altid online.

Voxer support i hverdagene

Voxer er gratis en walkie talkie app, hvor vi kan skrive, sende billeder og voice notes sammen mellem sessionerne, hvis det er nødvendigt.

Abundance of Replay

Alt mit online materiale kommer til at være tilgængeligt for dig, så du altid har materiale til de forskellige udfordringer.

Unikke 1:1 workbooks for at tracke din udvikling

“What you don’t track you can’t improve” som Tony Robbins siger, derfor får du som 1:1 klient hos mig helt unikke workbooks, du kan bruge igennem hele forløbet

Forløbet foregår ved ansøgning, da jeg vil sikre mig, vi er det rette match for hinanden. Derfor bedes du udfylde ansøgningen her, hvorefter jeg vil kontakte dig via instagram eller mail. Ansøgningen er ikke bindende, og du betaler intet ved ansøgningen.

Inden du går . . .

Du har læst hele vejen hertil, derfor antager jeg, du overvejer om Next Level You er det rette valg for dig. 

Aller først vil jeg invitere dig til at lytte til dit hjerte – det ved altid, hvad er det det rette for dig, hvis du tør lytte til det. 

Jeg har ikke tænkt mig at overtale dig til et forløb, eller hoppe på en afklaringssamtale for at sælge dig et forløb. Det er altid 100% dit valg, om du ønsker at investere i dig selv. 

Det er en stor investering, og det kan virke skræmmende. Men jeg ved, det er en investering, der vil får dig tættere på dine drømme, måske endda kan vi nå at få dem fysisk manifesteret sammen i vores 6 måneder sammen du og jeg. Jeg er ikke i tvivl om, vi kan skabe magi sammen. 

Men hvad jeg ved, er ikke det vigtige lige nu. Det her handler om dig. Hvad du ved, og hvad du mærker. 

Tag et øjeblik her, ret ryggen op, luk øjnene og træk vejret dybt. 

Spørg dig selv: “Er det her, det rette for mig?”

Brug et øjeblik på at mærke, hvordan det ville være at have den støtte, som du ønsker. At udleve dine drømme. At skabe det liv, du ønsker dig. Se dig selv vågne til et liv, der er taget ud af dit vision board. Se dig selv vågne hver dag til et liv, du knuselsker. Fyldt med mening, glæde, kærlighed, passion, penge, frihed. 

Føl alle de følelser. Og tag så det valg, du mærker, der lander hos dig. 

Svaret skal nok lande. Det er jeg ikke i tvivl om. Og hvis du har et tegn, du kender fra universet, kan du bede om det. Lade det vise sig for dig. 

Stol på, at hvad end du har brug for for at tage denne beslutning, så skal du nok finde det. 

Stol på det, du får ind. Stol på dig selv. Stol på din power. 

Det er helt normalt at mærke frygt. Mærk den. Men lad den ikke bestemme. Mærk den, og tag det næste step alligevel. 

 

xxx Laura

 

Har du lyst til at høre endnu flere udtale sig om, hvordan det er at arbejde sammen med mig?

>>Så kan du se videre her<<