Selvstændig Coach- Pakken

Drømmer du om at gå selvstændig som coach eller mentor? I got you! På rekordtid har jeg etableret en online coaching virksomhed, der første år havde en omsætning på mere end en halv million kroner.

Nu, 1,5 år inden i mit liv som selvstændig mærker jeg et kald til at støtte dig i netop det samme!

Jeg husker tydeligt, hvor usikker jeg var og følte mig, da jeg bevægede mig ud i det selvstændige liv. Jeg har aldrig lært noget om, hvordan jeg kan drive en virksomhed. Hvordan betaler jeg skat? Hvad skal jeg sælge? Hvad er moms, og hvorfor skal der moms af og på hele tiden? Hvordan prissætter jeg? Hvad er handelsbetingelser? Hvad med cookies på hjemmesiden?

Men mere end det: Hvordan kommer jeg i gang med min livsmission om at støtte kvinder i at leve deres next level liv? 

Der har været bump undervejs, men jeg har hele tiden klaret det, fordi jeg har været dedikeret til min virksomhed fra det øjeblik, jeg besluttede mig for at gå selvstændig. Denne dedikation har fået mig hertil, hvor jeg er i dag, og vil fortsætte med at få mig hen til de drømme, jeg har. (Amaliegade – vi ses snart!)

Siden jeg skabte mit signaturforløb Higher Shine, har jeg oplevet, at flere af mine klienter ligger inden med ønsket om at starte en selvstændig coaching virksomhed, ligesom jeg selv.

Derfor kan jeg nu med stor stolthed præsentere: Selvstændig Coach pakken!

Lev fra din sjæl - via instagram!

Lær hvordan, du kan skabe din virksomhed og connecte med kunder igennem instagram!

Selvstændig Coach

Hvordan opbygger man en online coaching virksomhed? Altså helt fra at komme i gang til at drive en online coaching business?

Slip din pengefrygt

Penge er den største faktor for, vi ikke går efter vores drømme. Så lad os slippe din pengefrygt, så du kan begynde at udleve drømmene!

Selvstændig Coach Pakken består af tre forløb, der samles til en pakke!

De tre forløb er mine tre hovedingredienser til udviklingen af en succesfuld online coaching virksomhed – helt fra bunden af. Og de kan købes samlet i pakken, eller du kan tilmelde dig det enkelte kursus, der taler til dig.

(Pssst – Alt praktisk står udførligt beskrevet nederst her på siden!)

 

 Igennem de tre forløb kommer vi til at dække de for mig største og vigtigste faktorer til at skabe en succesfuld online coaching virksomhed:

 

Lev fra din sjæl via instagram er mit forløb, der omhandler salgsstrategi og tilstedeværelse på platformen instagram. Forløbet er designet ud fra instagram, men salgsstrategierne kan pålægges de SoMe-platforme, som du bedst kan lide at bruge.

 

Selvstændig Coach er det helt store forløb, det er her, vi virkelig skaber din virksomhed. Starter ud med helt basic ting som CVR nr, regnskab mv, og så bevæger vi os hurtigt videre til det (for mig) mere interessante: Hvem vil du hjælpe? Hvordan vil du arbejde? Hvorfor skal folk vælge dig som coach? Hvordan strukturerer du dit selvstændige arbejdsliv?

 

Slip din pengefrygt er et forløb, der handler om at slippe den frygt, det kan være forbundet til penge. Både ift at investere i sig selv, men også frygten for, om der kommer penge ind i til næste måned.

 

Alle forløbene er gruppeforløb, fordi grupper har en magisk kraft. Der opstår altid en hel unik vibe på hvert hold, som gør hvert forløb helt unikt. Alle forløb har live undervisning via zoom, og hvert forløb har en særskilt facebook gruppe, hvor replays fra undervisningen lægges ind og kan tilgås. Derudover kan du sparre med dine fellow selvstændige powerladies inde i grupperne!

 

Alle forløb kan købes enkeltvis, hvis du ønsker blot at købe det ene, er det absolut en mulighed! Efter hver beskrivelse af forløbene, er der en knap, hvor du kan tilmelde det ene kursus, du vil med på.

 

Læs alle detaljerne om forløbet nedenfor!

+ Læs om, hvordan du kan have mig med som 1:1 support på hele din rejse!

Lev fra din sjæl - via instagram!

Lev fra din sjæl er et kort og intenst live kursus i all things instagram!

Kurset strækker sig over 21 dage med to moduler de to første uger samt en afsluttende Q&A i den sidste uge. På kurset her lærer jeg dig om alle instagrams funktioner, hvordan du kan skabe dit personlige brand på instagram og hvilket mindset, der er særligt gavneligt ift organisk salg på sociale medier. Modulerne på dette forløb afholdes i dagstimerne, og replays vil naturligvis blive uploadet i forløbets facebook gruppe, så du kan se eller gense i dit eget tempo!

 

Selvstændig Coach

Drømmer du om at skabe dig en coaching karriere fra din bærbar? Så du kan arbejde alle steder fra, så længe du har en internetforbindelse? Vil du gerne hjælpe andre med at overkomme deres udfordringer? Den følelse kender jeg så godt! Og det er derfor, jeg har skabt Selvstændig Coach forløbet!

Forløbet indeholder:

 • Lavpraktisk: Vi starter med et enkelt helt lavpraktisk modul om, hvordan du kommer i gang: CVR nummer, skat, moms, betaling fra kunderne, handelsbetingelser, GDPR, regnskab. Ikke det mest sindsoprivende modul, men et hamrende vigtigt modul!
 • Coachingen: Hvordan foregår det, rammesætning, holde tiden.
 • Business grænser & standarden for, hvordan du vil show up i din business
 • Din business er din udvikling
 • Forstå dit ego og din komfortzone i din business
 • Definer dine ydelser
 • Prissætning
 • Opsæt dit eget coaching forløb
 • Niche (eller ej?)
 • Salg og mindsættet omkring det
 • Next level business

Forløbet strækker sig over 6 uger med to moduler om ugen.

Modulerne på dette forløb afholdes i dagstimerne, og replays vil naturligvis blive uploadet, så du kan se eller gense i dit eget tempo!

Obs: en coaching certificering er ikke nødvendig for at deltage!

Selvstændig Coach Pakken er for dig, der gerne vil skabe en virksomhed, hvor du lever af at støtte og vejlede andre. Om du vil bruge titlen coach/mentor/vejleder er underordnet, forløbet støtter dig i at skabe den forretning, som du drømmer om!

Slip din pengefrygt

Lader du din økonomi bestemme, hvad du kan, og hvad du ikke kan? Så er Slip din pengefrygt kurset for dig!

 

På dette forløb vil vi gå ind og kigge på, hvilke kodninger der ligger hos dig omkring penge. Har du måske lært, at penge hænger ikke på træerne? Rige mennesker er onde? Du skal altid spare op? Pas på med at spilde dine penge?

Alt det vi har lært igennem vores opvækst har dannet en kodning, eller overbevisninger, om, hvad penge er, hvordan vi skal være omkring penge, og hvordan vi  bruge penge. Alt sammen noget, vi har lært af vores forældre og familie, deres kodninger som de har givet videre til os. (Og intet ondt i det!).

Udfordringen kan være, hvis vi er opvokset med pengeoverbevisninger og kodninger, der bærer frygt. Det kan nemlig betyde, at vi lader penge bestemme, hvad vi gør med vores liv. Og det er her, det bliver farligt.

Fordi hvis du lader penge bestemme, hvad du gør med dit liv, lader du udefra stående faktorer determinere, hvad der skal ske med dit liv. Sagt med andre ord: dine penge bestemmer over dig, du bestemmer ikke over dine penge.

Forløbet strækker sig over 4 uger med 1 modul om ugen, så der er tid mellem modulerne til at integrere din nye viden og arbejde med øvelserne.

Modulerne på dette forløb afholdes i dagstimerne, og replays vil naturligvis blive uploadet, så du kan se eller gense i dit eget tempo!

Selvstændig Coach Pakken

Lev fra din sjæl - via instagram!

Lær hvordan, du kan skabe din virksomhed og connecte med kunder igennem instagram!

Selvstændig Coach

Hvordan opbygger man en online coaching virksomhed? Altså helt fra at komme i gang til at drive en online coaching business?

Slip din pengefrygt

Penge er den største faktor for, vi ikke går efter vores drømme. Så lad os slippe din pengefrygt, så du kan begynde at udleve drømmene!

Hvad indeholder Selvstændig Coach Pakken så?

Nu har du læst om, hvad de tre enkelte forløb, de indeholder. Forløbene kan købes hver for sig, men Selvstændig Coach Pakken indeholder alle tre til en favorabel pris! Og naturligvis lidt bonus-guf! 

Selvstændig Coach Pakken inkluderer: 

Lev fra din sjæl – via instagram (værdi 3.700kr inkl.)

Selvstændig Coach (Værdi 21.250kr inkl.)

Slip din pengefrygt (Værdi 2.700kr inkl.)

Bonus! Powerwoman Boost masterclass (Værdi 111kr inkl.)

Er du klar til at leve af din drømme business?