Anbefalinger

 

På siden her kan du læse anbefalinger fra nogle af alle de powerkvinder, jeg har været heldig nok til at arbejde sammen med.

Hvis du vil se flere videoer, kan du se serien “powerkvinder” på min Instagram konto her.

Flere af kvinderne referer til forløbet “Find dit højeste potentiale”, hvilket var mit tidligere forløb. Det forløb er nu lavet om til VIP-pladserne på Higher Shine.

Jeg har været med i Lauras Higher Shine forløb, imens jeg også har haft en VIP plads ved hende.
Og med helt korte ord kan jeg kun sige: GØR DET!

Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv, at vælge mig selv til igennem Higher Shine og VIP forløb.

Jeg har fået en masse redskaber til at følge min egen intuition i livet, mærke mine behov og huske at sætte mig selv først. Jeg er igennem vores uger sammen blevet bekræftet i, at det jeg går og ønsker om og har kæmpe drømme omkring er noget jeg også sagtens kan, hvis jeg selv vil det.

Laura har en ufattelig evne til at få mig til at føle mig som den bedste udgave af mig selv – også endda imens jeg står midt i en personlig udvikling. Dette er virkelig en fed følelse at have med sig.

Udover alle de fantastiske og brugbare redskaber jeg kan tage med mig videre fra forløbet, så har det, at jeg har haft en VIP plads imens rykket mig rigtig meget.

Der har jeg virkelig fået guidens i mine udfordringer og mødt forståelse. Men også fået de kærlige skub for at gå efter de drømme, jeg går rundt med i maven, hvilket jeg synes er helt fantastisk.

Jeg har rykket mig ubeskrivelig meget på meget få uger – dette er jeg Laura dybt taknemmelig for.

Det bedste ved det hele er, at det er et samarbejde man har. Det er noget vi gør sammen, hvor vi sammen fejrer og sammen kommer med idéer til muligheder og nye veje.
Og så elsker jeg at det hele ikke er forklaret ren teoretisk – Laura er meget fortællende, forklarende og billedlig når hun forklare og fortæller, hvilket gør det ufattelig nemt at forstår selv de sværeste redskaber og teorier.

Så hvis du går og overvejer at blive klogere på dig selv og måske har nogle drømme du ønsker at gå efter, så vil jeg klart anbefalde dig både at være på Higher Shine og i et VIP forløb med Laura.

Rita

Selvstændig

Mit forløb i “Find dit højeste potentiale” har været en helt utrolig rejse. Jeg har virkelig været igennem en kæmpe udvikling.
Jeg er gået fra at have meget negative tanker om mig selv hver eneste dag, til nu hvor de næsten ikke dukker op. Og når de gør, så har jeg nu værktøjerne til at stoppe dem og vende dem til positive. Det gør rigtig meget for mit humør og min energi at jeg nu kan stoppe de negative tankestrømme.
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi tænkt at det var muligt på kun 3 måneder. Allerede efter 2 uger kunne jeg mærke en forandring. Med Laura som coach har jeg kunne udvikle mig mere end jeg turde drømme om.
Laura er en helt igennem fantastisk coach og person. Hendes energi, glæde og udstråling kan mærkes igennem skærm og lydfiler. Hun har løftet mig op, motiveret mig og udfordret mig. Hun ved altid hvad hun skal sige i alle situationer, som har hjulpet mig videre. Udover vores sessioner og opkald har hun også hjulpet mig utrolig meget gennem beskeder og lydfiler på Instagram.
Jeg tør nu gå efter min drøm, som jeg ikke engang vidste hvad var før jeg startede på det her forløb. Et helt igennem fantastisk forløb. Jeg er så glad for at jeg tog valget om at investere i mig selv. ❤️
Natalie

Selvstændig

Da jeg kontaktede Laura vedr. coaching var jeg et sted i mit liv, hvor jeg ønskede forandring. Jeg ønskede at blive klogere på mig selv og de indre dæmoner, jeg havde gået og kæmpet med i alt for mange år. Jeg følte mig malplaceret i mit eget liv og var ikke i stand til at bryde ud af den skal, jeg selv havde opbygget. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at allerede efter 3 coaching sessioner havde Laura formået at få mine øjne op for, hvad mine dæmoner i virkeligheden gik ud på, og hvordan jeg kunne komme ud af min comfortzone og videre der fra. 

Jeg kan ikke takke Laura nok, og til jer der går og tvivler på, om et coachingforløb hos hende nu hjælper, kan jeg kun sige: GØR DET! Du er det værd, og Laura er den rette kvinde til inderligt at få dig til at indse det. De varmeste anbefalinger herfra ❤️🙏💫

Derudover har jeg været så priviligeret at være en del af Laura Auroras hold ‘Higher Shine’ henover vinteren 2020-2021. Ikke nok med at jeg gennem nogle meget powerful moduler med teori og øvelser følte at jeg udviklede mig positivt, kom jeg også ind i et søsterfællesskab 🙏

Det var magisk og inspirerende at føle lysten til at udvikle sig fra de andre kvinder på holdet og føle støtten fra dem. Dette trygge rum til udvikling, forståelse og støtte kunne ikke være muligt uden Laura Aurora som coach.

Hun formår virkelig igennem sin undervisning, karisme, entusiasme og sit åbne sind at skabe lys og håb til at shine, ligesom DU har lyst til at shine i den her verden🕯 Jeg kan varmt anbefale Laura som coach og hendes hold ‘Higher Shine Unleashed ‘ 🔥❤🙏

Micchelle

Konsulent

“Find dit højeste potentiale” forløbet har været én af de bedste gaver, jeg har givet mig selv! Inden forløbet følte jeg mig fanget i en hverdag, som ikke længere gav mig energi eller glæde. Samtidig følte jeg, at jeg havde et større potentiale indeni, som ikke var forløst. I den allerførste session med Laura gennemgik hun mit numeroskop, som netop fortalte, hvad mit højeste potentiale er. Og det talte direkte ind i, hvad jeg følte. Det var sådan en befrielse!

Laura er en helt fantastisk coach, som virkelig møder dig, lige hvor du har brug for det. Men du skal også være klar på, at hun kan provokere dit ego, når det holder dig tilbage. Det har jeg personligt haft meget gavn af. Hendes direkthed har også gjort, at jeg nu er begyndt at opdage, hvornår mit ego er spil, hvilket er en gave i sig selv.  

Som et ekstra plus får du mulighed for at connecte med de andre kvinder, som også er en del af forløbet. Vi støtter hinanden både i vores Facebook gruppe og på Instagram. Det er så rart at dele denne oplevelse med andre og inspirerende at følge med i deres udvikling. 

Forløbet har overgået alle mine forventninger. Jeg har lært så meget om mig selv og fundet min retning i livet. Det er vildt, hvor stor en udvikling der kan ske på blot et par måneder.  Og jeg er så taknemmelig for, at jeg valgte at investere i mig selv.

Line

Coach

Det er utroligt, hvad der kan ske på et coachingforløb med Laura! Jeg er SÅ taknemmelig for mit forløb. Efter sessionerne sætter jeg nu grænser, jeg står op for mig selv og ytrer mine behov, jeg tager de svære samtaler og jeg shiner for vildt – alt sammen guidet på vej af Lauras fantastiske energi og forståelse for situationen. Hun vender din frygt til POWER, og selvom det kan virke super skræmmende, så har hun altid din hånd i processen. Med numerologi har jeg fået en bedre forståelse for, hvem jeg er og samtidig også en accept af det. Med journaling kommer jeg tættere på mig selv og mine tanker, og yoga giver mig en fysisk og spirituel grounding i hele min selvudvikling. Det har været en fantastisk rejse med Laura – og jeg vil klart anbefale forløbet til enhver, der gerne vil vise verden sit højeste potentiale! 🙌🏼💖🔥

Rikke

SoMe-specialist

Lauras forløb “Find dit højeste potentiale” får min allervarmeste anbefaling!

Forløbet indledes med en numerologisk tolkning, som virkelig er en gave i forhold til, at forstå sig selv bedre, og som vi gentagne gange vendte tilbage til i løbet af de 60 dage med intens selvudvikling. Det handler ikke om at skifte navn, det handler om, at lære endnu mere om dig selv, dine udfordringer, dine behov og dine gaver.

Jeg følte mig taget i hånden og støttet hele forløbet igennem, og man mærker tydeligt Lauras dedikation til, at man når sine mål. Det er ikke bare 1 times coaching og “så ses vi igen om en uge”. Laura er lige så passioneret omkring dit mål, som du selv er. Og det mærker man!

Efter forløbet kan jeg med sikkerhed sige, at jeg er en anden og bedre version af mig selv, end før. Jeg er gladere og mere positiv, jeg er meget mere selvkærlig, bedre til at sætte grænser og så er jeg blevet hundrede gange bedre til, at kommunikere med mine nærmeste, fordi jeg nu forstår mig selv bedre, og derfor kan sætte ord på mine følelser.

Oplevelsen bliver gjort endnu bedre og hyggeligere ved, at man kan have kontakt med de andre på forløbet undervejs. Vi har heppet når grænser skulle overskrides, og fejret hinandens sejre.

 

Forløbet hos Laura har haft en afgørende rolle for, at jeg har turdet springe ud i, at skabe mit drømmeliv.

Det er en life changer!

Sanni

Selvstændig livs- og business mentor

Jeg har lige afsluttet mit forløb “Find dit højeste potentiale” hos Laura og sidder med en vild fornemmelse af taknemmelighed og stolthed, der giver mig et konstant sug i maven. 

Det har været den vildeste rejse! Laura har ledsaget mig i en voldsom tid i mit liv, hvor jeg har brændt mange broer til mange smerter og historier og har genfundet mit ærlige jeg og min fantastiske livsopgave og potentiale. Startskudet var den numerologiske tolkning af min fødselsdato og mit navn, der gav mig forståelse for mange aspekter i min personlighed, mine styrker og mine udfordringer. Det var skønt at få affirmationer og yogaøvelser, der var skræddersyet til mig på denne baggrund. De har hjulpet mig ekstremt gennem hele forløbet. 

Det er vildt at tænke tilbage på de 8 sessioner, vi har haft sammen. Laura var ekstrem dygtig til at reagere på, hvor jeg  stod i min proces i hver enkelt af dem – og hvad jeg havde brug for lige der. Om det enten var at dykke ned i en skygge eller smerte, om det var at mærke min indre styrke og kærlighed, om det var at støtte og inspirere mig helt konkret som en mentor, om det var at forstå vigtigheden og rigtigheden i at tage nogle svære samtaler og svære skridt. Altid på en suveræn rolig og kærlig måde, selv i de situationer hvor hun virkelig var udfordrende og direkte træls. 

Af hjertet TAK for dig, seje og skønne Laura for den fantastiske rejse, der først lige er begyndt!

Hanne

Selvstændig coach

Det har rykket mig så sindsygt meget! Jeg er så taknemlig for alt den viden du har givet videre og din støtte i at finde hjem til min kerne🙏🏻🔥
At finde troen på sig selv, og slippe frygten for at være hele mig. Det er noget af det du har hjulpet mig aller mest med, og det er så vildt! Så befriende, jeg var ikke nået hertil i dag uden din hjælp og støtte. Så af hjertet tak Laura🙏🏻❤️
Det er så vildt hvor meget der er sket indeni min sjæl fra vi begyndte til nu, den udvikling er mindblowing!😱💥

Jeg er så taknemlig for alt, du har gjort for mig, du har skubbet mig på den mest kærlige og powerfulde måde hen til det punkt, hvor jeg TØR dedikere mig 100% til MIN drøm!😱🔥🌟😍🥳

Du har hjulpet med fylde min rygsæk med guld, hele min sjæl med tillid til MIG! Du har skabt magi, og jeg er dig evigt taknemlig!
Jeg er så glad for min sjæl fandt dig, for du har rykket mig såå fuldstændig vanvittigt meget! Jeg klar til next level, det er du en del af!💪🏻 af hjertet tak for alt, og du når at give mig meget mere endnu🙏🏻😍🌟🔥✨

Anne Katrine

Studerende

Kæreste skønne Laura

Jeg er så taknemmelig for den rejse jeg har startet sammen med dig. 🙏🏻En rejse der er langt fra slut, men med din hjælp og kærlige indspark er jeg klar til at fortsætte og tage alle de fantastiske værktøjer du har givet mig med i rygsækken i brug.

Du har lært mig at tage min power hjem, sætte mine grænser og finde tilbage til at drømme stort 🔥 Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og verden omkring mig.

Jeg har fået langt mere ud af dit forløb end jeg havde turde håbe på, da jeg meldte mig til i august. Dit positive væsen, powerfulde energi og støttende tilgang til min udvikling, har gjort jeg har følt mig tryg i hele forløbet. ✨

Derudover skal du have en kæmpe tak for at have bragt så mange power kvinder ind i mit liv gennem vores hold, det har gjort en kæmpe forskel 💕

Nadia

Selvstændig

Jeg har i dag haft min sidste coachingsession hos @lauraaurora.dk. Tilbage i februar dukkede Laura pludselig op på min Instagram og jeg begyndte at følge med i hendes lille univers. Ret hurtigt blev jeg fascineret af hendes person og også lidt provokeret over hendes “jeg har verdens bedste dag – hver dag!” Hun trickede noget i mig og jeg ved også godt hvorfor! Hun var der hvor jeg også ville være. Jeg ville også have verdens bedste dag hver dag og står stærk i mig selv, så jeg på samme måde kunne dele mit shine hverdag.
Jeg valgte derfor at skrive til hende og fortælle hende at jeg vil dét du kan! Laura var ikke i tvivl om at dét kunne hun sagtens hjælpe mig med, så jeg bookede 5 coaching sessioner med hende!
Det er den bedste gave jeg har givet mig selv sammen med en numerologisk tolkning af hende også. (Det var ikke en del af mit coachingforløb)
Laura kan noget jeg ikke har oplevet andre kan. Hun kan tale til min underbevidsthed i en sådan grad at den vågner og skriger “Aldrig mere”! Aldrig mere negative tanke! Shit hvor har jeg været plaget af det, men nu er jeg pludselig begyndt at tale til den negative tanke og stille og roligt pille den fra hinanden og vigtigst af alt, fokusere på det positive i stedet! Så langt er jeg aldrig nået før, og det er MEGA vigtigt for mit velbefindende!
Vi har også arbejdet med min måde at kommunikere på, for der er jeg godt nok en klovn til tider. Her har hun også givet mig nogle gode værktøjer som jeg arbejder med dagligt – nogle er endda begyndt at lægge mærke til det, og har lidt svært ved at finde ud af min nye måde at kommunikere på. Det er stadig en kamp men jeg giver ikke op!
Et af de vigtigste redskaber Laura har givet mig med, er uden tvivl journaling og vi har sammen drøftet hvordan jeg kunne arbejde med den bedst muligt. Hen ad vejen er den også blevet udvidet, så nu består min daglige journaling af følgende:
🌱Dagens positive
🌱Jeg er taknemmelig for
🌱Jeg tilgiver

🌱Hvorfor er det vigtigt for mig at jeg kan kommunikere rent?

Hvorfor er journaling så vigtig for mig?

Det hjælper mig at fjerne fokus fra det negative og over på det positive. Jeg vælger nemlig at skrive i den hver aften inden jeg går i seng. Det er en fantastisk måde at reflektere over dagens hændelser og så kan det godt være at det ikke har været verdens bedste dag, men det er virkelig givende at tænke på alle de små positive ting som faktisk er i mit liv hver evig eneste dag 🥰

Laura har mine varmeste anbefalinger! Hun er stjernedygtig til det hun gør! Hun er hård og ærlig men gør det på den fineste måde, fordi hun ved hvor sårbare emnerne er, der arbejdes med.


Kære Laura, jeg har sagt det før og du vil nok høre/læse ordene fra mig mange flere gange, men tak for dig 🙏🏼💚 Jeg sidder med den dybeste taknemmelighed overfor dig og dit arbejde. Du har hjulpet mig med at finde det lys, jeg synes var meget langt væk. Du har givet mig troen på at også jeg, kan have verdens bedste dag – HVER DAG! 💚
Maja

Selvstændig

Video anbefalinger af 1:1-forløb med Laura Aurora