Power Guide Uddannelsen er resultatet af flere års søgen efter de bedste power værktøjer, der kan støtte os i at tage poweren hjem, stå stærkt i hvem vi inderst inde er, have modet til at følge vores drømme – og skabe det liv, vi ønsker for os selv. 

Det er mig, der står bag Power Guide uddannelsen – og du kan tro, jeg er 12 ud af 10 excited over endelig at kunne dele den med jer!

Uddannelsen har gået og boblet inden i mig i længere tid, end jeg egentlig har været bevidst om – nu ser den endelig dagens lys. Og jeg kunne ikke være mere stolt, excited – og ret høj af glæde!

Power Guide Uddannelsen er helt ny. Den er direkte downloadet fra mit hjerte.

Med snart 6 forskellige uddannelser i bagagen, et utal af kurser, mentorer, masterclasses, bøger, podcasts og youtube videoer har jeg om nogen ledt og søgt efter de mest powerfulde værktøjer til at stå stærkt i os selv – til at leve vores drømmeliv direkte fra vores hjerter.

Jeg har samlet værktøjer fra alle mine uddannelser, fra erfaringer – og fra mine mere end 100 klienters erfaringer. Alle værktøjer har dét til fælles, at de støtter dig i at tage poweren hjem til dig, så du kan leve dit liv, som du vil det.

100% online

Aldrig weekend undervisning!

Friendship

Mød powerhouses og opbyg venskaber undervejs!

Værktøjer

Få fyldt din værktøjskasse op, så du altid ved, hvad du kan bruge!

Certificering

Certificering modtages efter end uddannelse!

Hvorfor tage en Power Guide uddannelse?

Det er jo det store spørgsmål! Jeg har lavet en liste, du selv lige kan tjekke igennem og se, om uddannelsen er for dig.

 

Uddannelsen er for dig der:

 • Brænder for personlig udvikling
 • Vil kunne være tro overfor dig selv, når du står i svære situationer
 • Ønsker mere power i dit liv
 • Vil kunne navigere både i din personlige power – og samtidig kunne bruge situationel power, når livet er svært
 • Vil stå stærkt i den, du er
 • Er klar på at leve livet efter dit hjerte og ikke efter “man bør”
 • Kan mærke, du er ude på noget, uden måske at kunne præcisere hvad
 • Ikke vil sættes ned i én kasse og kun lære én faglighed, men er interesseret i powerfulde værktøjer fra mange forskellige faglige baggrunde
 • Brænder for at gøre en forskel for andre mennesker
 • Gerne vil hjælpe andre med at stå stærk i dem selv
 • Sætte bedre grænser i kærlighed for dig selv
 • Kommunikere powerfuldt – også i de svære situationer
 • Højne din følelsesmæssige intelligens

Basically er Power Guide uddannelsen skabt til dig, der elsker personlig udvikling, vil stå stærkere i din indre power, lære at udtrykke dig i egen kærlighed – og hjælpe andre mennesker med at gøre det samme. 

Hvad kan du efter uddannelsen?

Når du har været på Power Guide uddannelsen kan du…

 • Skabe din egen business som power guide
 • Bruge værktøjerne til at holde sessioner
 • Bruge værktøjerne til at formidle din egen historie fx igennem foredrag
 • Bruge værktøjerne til at kommunikere bedre på din arbejdsplads – lede bedre på arbejdspladsen, støtte dine kollegaer bedre, afhjælpe konflikter, skabe bedre harmoni på arbejdspladsen, støtte kollegaer tilbage fra fx stressforløb ved at lære dem om at mærke sig selv og deres grænser
 • Sætte selvkærlige grænser i dit privatliv såvel som arbejdsliv
 • Lede dit liv efter dit hjerte og dine værdier
 • Stå op for dig selv i situationer, der kan være udfordrene- fx. samtaler med dine tætte relationer, autoriteter og lignende
 • Stoppe med at people please, fordi du nu har lært at stå stærkt i dig
 • Kommunikere powerfuldt og fra dit hjerte
 • Blive på din vej og ikke længere blive draget af “man bør”
 • Forblive med dine meninger og holdninger, selvom andre ikke er enig
 • Se hvem du gerne vil udvikle dig til
 • Skabe afklaring omkring, hvad du egentlig drømmer om
 • Transformere dit liv fra hverdagszombie til powerfuldt og hjertedrevet

Kort sagt: Du kan skabe en virkelighed, hvor du har mentalt overskud og mere frihed til at følge din sjæl, fordi du ikke længere føler, du står til ansvar for alt og alle, fordi der er uforløste samtaler, knas i relationerne og en følelse af “man bør”. Du kan skabe en virkelighed, hvor du står stærkt i dig selv.

Modul oversigt

Forstå følelser

Kroppen i selvudvikling

Next Level Self 

Ego & Komfortzone

Frygt til Power

Mønstre & Vaner

Selvtillid & Selvværd

Vær-dig

Grænsesætning

Skyggearbejde

Powerfuld kommunikation

Sessioner

Manifestation

Personlig vs. Situationel Power

Herudover bliver der undervist i, hvordan du kan afholde sessioner, formidle og lære den powerfulde lytning. Der vil være to moduler, der udelukkende er indsat til Q&A, så alle spørgsmål kan blive besvaret.

Hør om uddannelsen!

Praktisk

Uddannelsen varer 4 måneder og foregår 100% online, og kun i hverdagene! Ikke mere weekend undervisning, hvor en uddannelse stjæler 10 weekender om året.

Undervisningen foregår en gang om ugen i hverdagene i tidsrummet 19-20:30. Der er ét modul om ugen, så I løbende kan implementere de nye værktøjer under hele uddannelsen.

Efter endt uddannelse modtager du en certificering for gennemført uddannelse – og der er ingen eksamen, uddannelsen beståes ved fremmøde og engagement i undervisningen.

Alt undervisning foregår over zoom, og replay vil efterfølgende blive lagt op i EasyMe, så du kan se, og gense, modulerne lige så tosset, som du vil.

Hvert modul kommer med en workbook, hvori du selv arbejder videre med materialet. Workbooken indeholder også en yderligere litteraturliste, hvis du vil gå mere i dybden med emnet.

Derudover vil der være en lukket facebook gruppe, hvori I kan connecte og dele erfaringer, wins og alt derimellem. I gruppen kan du lære dine medstuderende at kende og opbygge nye venskaber.

Power Guide Uddannelsen er en unik uddannelse, der er skabt med fagligt udgangspunkt i: coaching, psykologi, sexologi, terapi og yoga filosofi. Det er således ikke en coach-uddannelse, men en uddannelse der også drager på visse aspekter af coachingens teknikker. Af den grund lærer du ikke én model, du skal kunne arbejde ud fra. I stedet bliver du udstyret med en værktøjskasse, så du er udstyret til at guide dig selv og andre igennem de svære situationer i livet.

Din investering er blot 24.000kr, da hold 1 har en helt unik introduktionspris!

 

Hold 1 på uddannelsen starter allerede 14. marts 2022!

Din investering er blot 24.000kr 

– og rater er naturligvis muligt!

FAQ

Er uddannelsen kun for kvinder?

Nej! Uddannelsen byder alle køn velkommen!

Får jeg en certificering?

Oh yes! Der kommer certificering ved deltagelse. Så møder du op til undervisning – eller ser på replay – så modtager du certificering! 

Jeg vil ikke være selvstændig, kan jeg stadig være med på uddannelsen?

Det kan du i hvert fald! Power Guide Uddannelsen er en kæmpe rejse i din personlige udvikling, og den vil give dig så meget med privat. Du behøver ikke har nogle intentioner om at gå selvstændig for at deltage. 

Kan mit arbejde betale for mig?

Hvis du har en arbejdsplads, og de ønsker at investere i dig som medarbejder, så ja! Det er muligt for din arbejdsplads at betale uddannelsen på vegne af dig. Dette aftales via mail: laura@lauraaurora.dk

Hvor længe har jeg adgang til modulerne?

Der uploades replay til alle modulerne, og disse replays vil være tilgængelig for dig i 14 dage efter endt uddannelse. Herefter vil din adgang til EasyMe – den online platform, hvor materiale ligger på – blive lukket. Holdets egen facebook gruppe vil forblive åben, og I kan bruge den til evig tid til sparring osv. 

Kan jeg tage uddannelsen uden at være på Facebook?

Ja det kan du i princippet godt, da alt undervisning foregår på zoom og replay vil ligge i EasyMe. Men jeres facebook gruppe vil være et sted, hvor I kan erfaringsudveksle og nyde godt af hinandens power!