Anmeldelser af numerologi

Her på siden har jeg samlet anmeldelser af numerologi og feedback, jeg har fået fra kunder, der har haft sessioner hos mig. Det er helt almindelige mennesker, som du og jeg, der har været nysgerrige på numerologien, og hvad det egentlig er for noget. Meningen er at give dig et indblik i, hvordan en session er, fortalt af ikke-numerologer (for alle numerologer synes jo, det er ret fedt!).

Hør, hvad ikke-numerologer synes

Herunder kan du læse en række anmeldelser af numerologi og høre, hvad ikke-numerologer synes om de numerologiske sessioner vi har haft.

Numerologi har været en kæmpe oplevelse for mig. Det har aldrig været noget, jeg rigtig har troet på, men da jeg fik en numerologisk tolkning af mit navn og fødselsdag i gave af min veninde, ændrede mit syn på numerologi sig 120%. Det ramte spot on, og det fik mig til at tænke over nogle ting, som bla. Hvorfor jeg agerer, som jeg gør, i visse situationer. Det var en øjenåbner. Numerologien var en rigtig god og spændende oplevelse for mig!

Pernille, personlig session

Jeg havde booket et business setup hos Laura og hold da op en fed oplevelse. Helt fra den gode, informative og ikke mindst hurtige korospondace på mail, til den varme velkomst og forberedte Laura som mødte en ved døren. Gennem hele sessionen følte jeg mig taget i hånden. Det var tydeligt, hvor dygtig Laura er til sit fag. Jeg blev vejledt og fik mere med, end hvad jeg havde turde håbe på. 

Med et business setup hos Laura får du ikke kun en dato og et navn til en virksomhed. Du får en udførlig beskrivelse af alle tallenes betydning, din fremtidige virksomheds potentialer og egenskaber. Plus, at du kan få tilsendt materialet på mail og derved gå hjem og kigge på det, så du selv beslutter dig for det helt rigtige navn til din virksomhed. Jeg har fået svar på alle mine spørgsmål, også selvom de er dukket op efter sessionen. Laura skal have min varmeste anbefaling. Hun er meget kompetent, yderst service mindet og er nok en af de investeringer, du bliver aller gladest for. 

Ida, business session

Jeg troede sgu, at det der numerologi var hokus-pokus. Men efter Laura havde brugt nogle minutter, kunne hun sige mere om mig, end mange af mine tætteste venner kan!

Daniel, personlig session

Jeg har altid været skeptisk omkring numerologi, men da jeg hørte Laura forklare, hvordan det fungerer, og hvad det kan, blev jeg nysgerrig. Jeg blev faktisk så nysgerrig, at jeg bestilte en numerologisk tolknig med Laura. Tolkningen var meget overvældende, og jeg blev enormt fascineret over, at Laura kunne sige så meget – så personligt – bare ud fra mit navn og fødselsdato. Jeg følte mig fuldstændig gennemskuet. Hun kunne sætte ord på, hvorfor jeg reagerer på bestemte måder i bestemte situationer, hvad der sker inde i mig, og hvad jeg drives af. Efter min numerologiske tolkning med Laura blev jeg klar over, at numerologi er en fantastisk brugbar videnskab, der giver dig nogle konkrete værktøjer til at forstå og arbejde med dig selv. Laura er meget professionel og har en evne til at trække numerologien “ned på jorden” og gøre det både personligt og brugbart. Jeg valgte at gå videre og fik et nyt navne setup i samarbejde med Laura. Jeg var enormt kræsen og ville gerne beholde noget af mit navn, Laura var forstående, og vi fandt sammen et setup, som vi begge kunne stå inde for. Det har været en virkelig god, givnede og spændende oplevelse.

Juliet, personlig session og nyt setup

Jeg havde en læsning med Laura her i sommers, og mine fordomme om numerologi blev gjort til skamme! Helt klassisk gik jeg ind til læsningen med en fornemmelse af, at det ikke ville være noget for mig, men undervejs gik det op for mig, at navnelæsning ikke bare er én specifik overbevisning. Det handler om, hvad du har brug for at arbejde med i dit liv. Numerologien kan give dig nogle redskaber og nogle indsigter, du kan tage med videre. Det har været meget brugbart, og jeg tænker over læsningen ofte i min dagligdag, når jeg møder udfordringer.

Anne, personlig session

Jeg kontaktede Laura Aurora på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var nede i et sort hul. Der skulle ske noget nyt; jeg skulle have bedre energier ind i mit liv. Numerologi har egentlig aldrig tiltalt mig, fordi jeg ikke rigtig forstod meningen med det men tænkte, at det ikke kunne skade at få læst mit navn. Efter en session med Laura Aurora skal jeg da lige love for at alle mine fordomme faldt til jorden! Hun formår at gøre en ellers “spacey” videnskab til en jordnær videnskab. Det var spændende og yderst skræmmende, hvor korrekt hendes læsning af mig var udelukkende ud fra mit navn. Det gav faktisk så meget mening, at jeg endte med at kreere et nyt navn i samarbejde med hende. Det er nu 4 måneder siden, jeg skiftede, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg aldrig har følt mig stærkere og mere i balance i hele mit liv. Laura Aurora er fantastisk dygtig til sit arbejde! Jeg vil klart anbefale hende.

Micchelle, personlig session samt nyt navn

Jeg var så heldig at få lagt mit numeroskop af Laura Aurora tidligere i år, og selvom jeg måske var lidt skeptisk, inden vi gik i gang, så viste det sig at være noget af det mest overraskende og spændende, jeg har oplevet! Selvom Laura kender mig, kunne hun sige ting om mig og min person, som hun på ingen måde kunne vide uden sin kendskab til numerologien. Det var den fineste oplevelse, som jeg stadig ofte tænker på, ligesom jeg også ofte bruger de ting, hun fortalte mig i vores session. Uanset hvordan din indskydelse er om numerologi, så kan jeg garantere dig for, at du får en fantastisk oplevelse med Laura, der vil overraske dig og lære dig ting om dig selv, som du kan bruge resten af livet. Derudover er Laura et af de sødeste og varmeste mennesker, så at krydse hendes vej er altid en fantastisk oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Celia, personlig session

Da jeg fik lagt mit numeroskop af Laura, var det en meget speciel oplevelse. Jeg gik ind til det med en sund portion skepsis og åbenhed overfor denne nye verden. Og jeg blev blæst fuldstændig bagover og sad efterfølgende med en følelse af fuldkommen respekt for hendes håndværk. På trods af at jeg og Laura har kendt hinanden i mange år, så var hun i stand til at fortælle mig ting om mig selv, som hun ingen jordisk chance havde for at vide forinden. Jeg kan kun, på det varmeste, anbefale at få lagt et numeroskop af Laura!

Nicolas, personlig session

Jeg er generelt skeptisk overfor ting, jeg ikke kan forklare med logik, men min oplevelse med timerne med Laura som nuemrolog, og det hun kunne sige om mig ud fra mit numeroskop, var skræmmende præcist. Det var en vild oplevelse, som jeg helt klart vil anbefale alle at prøve!

Sarah, personlig session

When Laura told me she changed her name due to vibrations in names, I laughed. And then she read my setup. Then I stopped laughing. Laura gave me deep and insightful calculations about myself which I thought were invisible to everyone else. She told me what drove me, what incapsulated me and most of all what I adored. I am not a believer in these things, it was almost frightening what she told me the numbers represented and how they compared to what I had previously gone through and what I was still striving to achieve.

Alex, personlig session

Jeg kan varmt anbefale Laura. Laura er professionel og har en stor passion for faget, og det mærker man med det samme. Med sit empatiske og venlige væsen skaber hun trygge rammer og guider en sikkert igennem sessionen med kompetente svar.

Sasha, personlig session

At få en læsning var en ret vild oplevelse. Særligt den del, hvor jeg blev fortalt om, hvordan min opfattelse af mig selv og omverdenens opfattelse af mig er vidt forskellige. Det gav virkelig stof til eftertanke.

Cecilie, personlig session

Da jeg stod foran at skulle starte min egen virksomhed besluttet jeg mig for at tage en lidt anderledes tilgang i forhold til at finde et navn – jeg tog en business-session med Laura for at finde frem til det rigtige navn. Men jeg fik meget mere ud af det end “bare” et navn. Hun guidede mig igennem alt. Lige fra ideel startdato til brancher til sammensætning af navnet for at opnå mine mål. Jeg vil 100% anbefale alle der skal starte virksomhed til at tage en session med Laura først!

Nicolas, Business session

Jeg bestilte en lydfil fra Laura Aurora, som led i min personlige udvikling.

Jeg har ikke møde Laura Aurora før, så hun ved intet om mig. Vi havde blot fælles kontakter på LinkedIn, og på den måde fik vi kontakt. Jeg er meget tilfreds med resultatet og den indsigt Laura Aurora har givet mig, udelukkende baseret på mit navn og min fødselsdag.

Jeg er helt overvældet over, hvad min lydfil indeholdt. Laura Aurora rammer plet på så mange punkter, og fortæller hvorfor jeg er blevet, som jeg er, og hvad jeg kan vente i fremtiden. Utrolig spændende, hvis man ønsker en dybere selvindsigt og vil arbejde med sin egen personlige udvikling.

Tusind tak til Laura Aurora, som får mine varmeste anbefalinger.

/ Melina

Melina, tolkning på lydfil

Kære Laura

Tak for sessionen og det skriftlige materiale. Er stadig lidt overloaded 🙂 Har været igennem forskellige følelsesregistrer, fra yes hvor fedt med alle de positive sider til fuck alle ubalancerne og prøvelserne. 🙂
Glæder mig til det er sunket lidt mere ind 🙂
Tak for at gøre det “farlige” spirituelle ret håndgribeligt og brugbart. Tak for din rolige, smilende og varme måde at formidle på. Følte mig tryg hos dig, selvom det var online. Det synes jeg er en ret fin egenskab at kunne levere. Jeg synes det er mega interessant og giver mig lyst til at åbne mere op for min spirituelle side og se hvad det kan bidrage med.”

Camilla, personlig tolkning

Jeg havde købt den ille tolkning af mit navn hos Laura Aurora og mødte med hende ansigt til ansigt i København. 🙂 Det var en vild oplevelse at høre ALLE de ting, hun kunne fortælle om mig, og hun var meget spot on med det meste. Der var også massere ting at tænke over, ting som jeg kan arbejde med, og ting som bare resonerede så dybt i mig ❤️ Jeg kunne godt finde på at få den store tolkning OG at få hende til at kigge på mit navn så jeg kommer til at leve et ‘creme de la creme’ liv, som hun udtrykte det. Tak Laura – du er virkelig dygtig og har allerede gjort en stor forskel i mit liv. ❤️

Henriette, personlig tolkning

Skal de næste anmeldelser af numerologi komme fra bl.a. dig? Se, hvad jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed med her.

Vil du se mere?

Numerologi
Coaching

Her holder jeg til

København NV

Følg mig her

Send mig en besked

Samtykke