Holistisk coaching – Fra frygt til power

Holistisk coaching er for dig, der gerne vil udvikle dig personligt og spirituelt. I holistisk coaching sessioner arbejder jeg med hele mennesket inklusiv din sjæl. Altså inddrager jeg alt det, som coaching, psykologi og terapi ofte udelader og dømmer ’ikke videnskabeligt’. Mit synspunkt er: vores sjæl er der, vi er her med et formål, og ved at følge vores sjæls formål vil vi opleve synkronicitet, lykke og mening – på et langt dybere plan. Derfor er sjælen en vigtig del af den holistiske coaching, jeg tilbyder. 

Hvad er coaching?

Coaching er en metode inden for personlig udvikling. Det kommer oprindeligt fra sportsverden, hvor elitesportsudøvere er blevet coachet til at kunne slipper deres præstationsangst og samtidig få styrken og modet til at løfte deres sportsgren til det næste niveau. Siden 00’erne har coaching dog virkelig taget fart, og det er i dag en velanset og velbrugt metode inden for personlig udvikling både af private, men i særdeleshed også inden for erhvervslivet, hvor ledere i dag gerne har en coach og/eller har stiftet bekendtskab med coaching.

 

Hvad er holistisk coaching?

Holistisk coaching er coaching, hvor sjælen anses som en vigtig del af dig. Jeg hjælper dig med at skabe fundament, forandring og forbedring i dit liv, så du kan udleve dine drømme. Særligt arbejder jeg med at sætte spot på, hvordan frygt er en selvskabt blokade, der egentlig er skabt af ego’et i kærlighed. Frygten er skabt som en påpasnings-mekanisme, så der ikke skal ske os noget. Men det er netop dét. Hvis der ikke sker os noget, så går vi i stå. Jeg hjælper dig med at se på frygten og støtter dig i din vej til din drøm – trods frygten. Min drøm er, at du kommer til at leve i dit fulde potentiale, at intet holder dig tilbage fra at dele dit shine med verden.

 

Hvordan ved jeg, om coaching er for mig?

^Det er et virkelig godt spørgsmål! En coach er særlig god, når du enten har et konkret mål, du ønsker at nå – eller hvis du føler dig fastlåst i livet og gerne vil have støtte til at finde ud af, hvor du gerne vil hen af. 

Coaching er designet til at støtte dig MOD dine drømme. Det handler altså ikke om, at gå i dybden med dine traumer, men at få dig i mål med dine drømme. Hvad end dine drømme er: du vil løbe 2 gange om uge, starte en business, møde din drømme partner. Alle drømme er velkomne. 

Min coaching stil er meget ærlig og kærlig. Jeg vil altid udfordre dig til at leve fra din sjæl og ikke lade dit ego stå i vejen for dig!

Vælg den rette coach!

Hvordan vælger du den coach/mentor, der er rigtig for dig?

^det spørgsmål får jeg ofte, både herinde på instagram men også blandt mine veninder og venner, der søger en coach. Så dét vil jeg gerne lige svare på, så du er klædt på til at vælge den rette coach for dig!

Når du vælger en coach, så vælg en:

🔥Der aktiverer dig! En der virkelig taler ind i din sjæl, hvor du mærker hendes ord aktivere noget i dig.

💥 Der får dig lyst til at være den bedste version af dig. Du behøver ikke lytte til “den bedste”, lyt til den, der får det bedste frem i dig!

⚡️ Hvis du vælger en mentor/coach ud fra, hvad de har og ikke hvem, de er, så vil du altid føle en mangel i din connection til hende. Vælg ud fra hende.

🚀 Vælg en, du gerne vil være på samme vibration med, så du kan kalibrere. At kalibrere betyder, du hurtigt kan komme op på deres vibrationsfrekvens, fordi du er omkring dem.

💚 Vælg altid med hjertet. Lad ikke nogen coach overtale dig til et forløb. Dit hjerte ved bedst.

🔦 Undersøg, hvem der har skaffet deres klienter resultater inden for det, du ønsker støtte og vejledning til.

💰Vær ikke bange for at investere i dig selv!! Selvom du ikke modtager en materiel genstand i bytte for dine penge, så lover jeg, de kunne ikke være givet bedre ud!

Jeg håber, denne lille guide kan hjælpe dig til at vælge den coach/mentor, der er heldig nok til at få æren af at støtte dig på din rejse 💚🌻

xx L

Vil du se mere?

Her holder jeg til

København NV

Følg mig her

Send mig en besked

Samtykkeerklæring